x
 • Programok

 • Dunamenti Halfesztivál

  Dunamenti Halfesztivál

  Nekünk, mohácsi sváboknak - és azt gondoljuk a város többi nemzetiségének is - szívügyünk az igazi finom halászlé, úgy a mohácsi halászlé, mint az összes Duna menti változat.
  Mohács, 2018. július 21.

 • Országos Csokoládé Fesztivál

  Országos Csokoládé Fesztivál

  Szerencsen az Országos Csokoládé Fesztiválon Péntek délutántól vasárnap estig változatos kulturális programok, nyereményjátékok, sportversenyek, édesség-bemutatók és -kóstolók, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark, vásári forgatag és még sok-sok édes meglepetés kínál felhőtlen szórakozást gyerekeknek és felnőtteknek. Soha nem látott programsorozat várja a Szerencsre látogatókat!
  Szerencs, 2018. augusztus 24 - 26.

 • Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

  Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

  Július 18-22. között várjuk a zene, a gasztronómia szerelmeseit Bükfürdőn, a Gyógy-Bor Napokra. Gyermekprogramok, magyar borok, pálinkák, kézműves termékek, koncertek...
  Bük, 2018. július 17 - 22.

 • Váci Világi Vigalom

  Váci Világi Vigalom

  Az elmúlt két évtized során már megszokhattuk: ha váci nyár, akkor Váci Világi Vigalom. 26. alkalommal, 2018. július 20-án veszi kezdetét az országos hírű 3 napos rendezvény.
  Vác, 2018. július 20 - 22.

 • Művészetek Völgye

  Művészetek Völgye

  A nyár legszínesebb 10 napja - Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend épületei minden nyáron tíz napra átalakulnak és az udvarok, templomok, közösségi terek megtelnek koncertekkel, színházzal, irodalommal, tánccal.
  Balaton-felvidék, 2018. július 20 - 29.

 • Harkányi Fürdőfesztivál

  Harkányi Fürdőfesztivál

  2018-ban ismét Harkányi Fürdőfesztivál! Ez alkalommal ráadásul jubilálni fogunk, hiszen a XXV. fesztivál kerül megrendezésre. Ki tart velünk?
  Harkány, 2018. július 20 - 22.

 • 9. K&H mozdulj! velencei tóúszás

  9. K&H mozdulj! velencei tóúszás

  Ha nyár, akkor úszás, mondjuk a gárdonyi Sport Beachen. Augusztus első szombatján a Velencei-tó partján reméljük, hogy ragyogó napsütés, minimális és enyhe szél, tehát tökéletes úszóidő várja majd a 9. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlon indulóit.
  Gárdony, 2018. augusztus 4.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu