x

Falusiturizmus

 • Programok

 • Karcagi Birkafőző Fesztivál

  Karcagi Birkafőző Fesztivál

  Júniusban Karcagon, birkaétkek az asztalon. Birkafőzőverseny és népi ételek főzőversenye. Szombaton a birkafőző versenyen hagyományos birkapörkölttel, hagyományőrző programokkal, népművészeti kirakodóvásárral, kézműves élelmiszerek vásárával várjuk vendégeinket!
  Karcag, 2018. június 29 - 30.

 • Tiszafüredi Halas Napok

  Tiszafüredi Halas Napok

  Idén ünnepli 40 éves jubileumát a Tiszafüredi Halasnapok. Három estén át koncerteznek a magyar könnyűzenei paletta népszerű zenekarai. Itt lesz többek között a Tankcsapda
  Tiszafüred, 2018. július 6 - 8.

 • Bajai Halfőző Fesztivál

  Bajai Halfőző Fesztivál

  Baja, a halászlé fővárosa! Baja nemzetközileg ismert, a rekordok könyve által jegyzett halfőző fesztiválja az idők során valódi fiesztává lett. Július második szombatján évről évre közel kétezer helyi és vidéki alkalmi szakács vendégeli meg barátait halászlével a belvárosban.
  Baja, 2018. július 12 - 15.

 • SzamosFeszt

  SzamosFeszt

  Adj' Isten Szatmárban! - hallhatjuk falu szerte a településen. Aki szereti a népzenét, a táncot, a gasztronómiát, a túrázást, a lovas, gyermek és családi programokat, azoknak ezen a hétvégén Cégénydányádon a helyük.
  Cégénydányád, 2018. június 30 - július 1.

 • Göcsej Hacacáré

  Göcsej Hacacáré

  Zala megye legnagyobb szabadtéri népművészeti fesztiválja népzenével, néptánccal, koncerttel, népi kézműveskedéssel, néprajzi előadásokkal, népi gasztronómiával és sok-sok minden mással...
  Becsvölgye, 2018. június 30.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu