x

Falusiturizmus

 • Programok

 • Szüreti Mulatság Bogács

  Szüreti Mulatság Bogács

  Bár a nyár már elköszönt, mi továbbra is igyekszünk minél színesebb programokat kínálni vendégeink számára. Nincs ez másképp szeptemberben sem, hiszen 21-22-én kerül megrendezésre a Szüreti Mulatság és Summásság Ételeinek bemutatója. A jó hangulat és a zamatos borok garantált- szeretettel várunk minden érdeklődőt, hiszen nálunk nem csak a fürdőzés élmény!
  Bogács, 2019. szeptember 21.

 • Őrségi Tökfesztivál

  Őrségi Tökfesztivál

  A Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztro- turisztikai rendezvénye, az Őrségi Tökfesztivál, amelyet 2019. szeptember 27-29. között rendeznek meg Őriszentpéter, Magyarszombatfa és Szalafő településeken.
  Őrség, 2019. szeptember 27 - 29.

 • Vecsési Káposztafeszt

  Vecsési Káposztafeszt

  Ki ne ismerné a híres-nevezetes vecsési savanyúságokat, és ezen belül is a legnépszerűbb káposztát? A város méltán büszke a zöldségsavanyítás terén szerzett hírnevére, ezért évente megrendezi a csodás vitaminbombákat ünneplő fesztiválját.
  Vecsés, 2019. szeptember 21 - 22.

 • Paloznaki Falunapok és Szüret

  Paloznaki Falunapok és Szüret

  Paloznakon újra megtörténik a csoda. A színes rendezvénysorozat keretében folklórprogramokra, gulyásfőző versenyre, szüreti felvonulásra, utcabálra, játszóházra, kézműves vásárra és sok más érdekes programra várják a kedves vendégeket!
  Paloznak, 2018. szeptember 29 - 30.

 • Szüreti Mulatság    Hollókő

  Szüreti Mulatság Hollókő

  Október második szombatján a falu fiataljai díszes népviseletbe öltözve vonulnak fel a faluban, hirdetvén, hogy véget ért a szüret, és biztosított a jövő év bora. Számot adnak az év jeles történéseiről is mondókákkal, vidám falubeliekről költött fricskás versikékkel.
  Hollókő, 2019. október 12.

Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu