x

Szállás augusztus 20. szálláshelyek szállásfoglalás

Címlap » Augusztus 20. programok » Szállás augusztus 20-ra
 • Programok

 • Balatonboglári Szüreti Fesztivál

  Balatonboglári Szüreti Fesztivál

  Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri, kulturális rendezvényét idén 43. alkalommal rendezik meg Balatonbogláron, a Platán-strandon. Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel rukkolnak ki a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.
  Balatonboglár, 2019. augusztus 17 - 20.

 • Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál

  Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál

  Öt napon át zenével, tánccal, kulturális és sportprogramokkal, finom borokkal, ételekkel próbálják marasztalni a vendégeket, hogy augusztus 20-án se hagyják el a községet, élvezzék tovább a Balatont az utószezonban is.
  Alsóörs, 2019. augusztus 16 - 20.

 • Hévízi Borünnep

  Hévízi Borünnep

  Programok a jó borok és a jó hangulat jegyében. Idén immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a hévízi Borünnep, amely nem csak a borkedvelőket várja.
  Hévíz, 2019. augusztus 16 - 20.

 • Szent István Napok

  Szent István Napok

  Augusztus 20-a nem csak I. István király szentté avatásának és az államalapításnak hanem az új kenyérnek az ünnepe is, épp ezért a hagyományos tűzijáték mellett ezen a hétvégén Zalakaros szerte a frissen sülő kenyér és kenyérlángos illata terjeng, aminek egy egész napos fürdőzés után lehetetlen ellenállni.
  Zalakaros, 2019. augusztus 17 - 20.

 • Mesterségek Ünnepe

  Mesterségek Ünnepe

  A Budai Vár macskakövein óvatosan lépkedő lábak, mesteremberek szerszámainak ütemes csattogása és a néptáncosok rakott szoknyáinak szédítő forgása. A Mesterségek Ünnepe idén immár 32. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 17-20. között.
  Budapest, 2019. augusztus 17 - 20.

 • Székesfehérvári Királyi Napok

  Székesfehérvári Királyi Napok

  A Szent István ünnepe köré szervezett tíznapos, augusztusi rendezvénysorozat a történelmi főváros legfontosabb eseménye. Olyan kulturális csemegékkel várja vendégeit, melyek valóban csak az egykori koronázóvároshoz köthetők.
  Székesfehérvár, 2019. augusztus 9 - 20.

 • Debreceni Virágkarnevál

  Debreceni Virágkarnevál

  1966 óta, augusztus 20-án majdnem minden évben megrendezésre került a Debreceni Virágkarnevál, az államalapító Szent István király és az új kenyér ünnepének tiszteletére. Az egy hétig tartó, izgalmas programokat kínáló fesztiválra a hazai előadók mellett a világ számos pontjáról érkeznek művészeti csoportok.
  Debrecen, 2019. augusztus 14 - 21.

 • Hétrétország - a szerek és porták fesztiválja

  Hétrétország - a szerek és porták fesztiválja

  A Hétrétország a nyitottság, a vendégszeretet fesztiválja az Őrségben, ahol tíz napon át várják az érdeklődőket augusztus 10 és 20 között.
  Őriszentpéter, 2019. augusztus 10 - 20.

 • Szent István Napi Zenei Fesztivál

  Szent István Napi Zenei Fesztivál

  Változatos zenei programok, kiváló fellépők: Tankcsapda, Kárpátia, Mobilmánia Vidikál Gyulával, Király Viktor, Gáspár László, Emelet Projekt, Bereczki Zoltán és még sok más szórakoztató koncert augusztus 10 és 20 között Esztergomban a Fesztiválszigeten!
  Esztergom, 2019. augusztus 10 - 20.

 • Bor és Kenyér Ünnepe

  Bor és Kenyér Ünnepe

  A rendezvényre Magyarország történelmi borvidékeinek legkülönbözőbb pincészetei hozzák el legjobb boraikat, amelyek mellett megkóstolhatjuk neves pékségek termékeit, finomságait is. A kulturális programsorozatot kézműves vásár, mesterségek bemutatói, valamint gasztronómia különlegességeket kínáló vendéglátóhelyek színesítik.
  Siófok, 2019. augusztus 16 - 20.

Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu