x
 • Aktív programok

 • Pickup 4x4 Fesztivál

  Pickup 4x4 Fesztivál

  A Pickup 4x4 - Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum közösen rendezi meg 2018. július 14-én immár második alkalommal a Pickup & 4x4 Fesztivál-t a Hungaroringen.
  Mogyoród, 2018. július 14.

 • 36. Lidl Balaton-átúszás

  36. Lidl Balaton-átúszás

  A Balaton-átúszás hazánk ikonikus sporteseménye. A mezőny hagyományosan az északi partról úszik a délire, Révfülöpről indulva egy 5,2 km-es távot megtéve érkezik Balatonboglárra.
  Révfülöp, 2018. június 30.

 • Szentjánosbogár rajzás Alcsúton

  Szentjánosbogár rajzás Alcsúton

  Szeretitek a különleges programokat? Nem csak gyerekeknek kínál izgalmas esti programot a szentjánosbogarak rajzása, a felnőttek is ugyanannyira el tudnak merülni a csodálatos, zöldes fénnyel világító bogarak látványában.
  Alcsútdoboz, 2018. június 18 - 30.

 • Őrült Hajók Versenye

  Őrült Hajók Versenye

  2 napos klasszik juhé festői környezetben és 'legyünkegykicsitmáshol' hangulattal, csuda jó koncertekkel, csomó értelmes-értelmetlen programmal, és a jó öreg Dunával! Ott a helyed!
  Harta, 2018. augusztus 10 - 11.

 • Zempléni Kalandpark

  Zempléni Kalandpark

  Sátoraljaújhely városa büszkélkedhet Magyarország leghosszabb ülőszékes libegőjével.
  Sátoraljaújhely, egész évben nyitva

 • Laserforce Aréna Debrecen

  Laserforce Aréna Debrecen

  Budapesti 3 pályája után Debrecenben is megnyitotta kapuit a Laserforce Arena! Minőségi szórakozás, izgalom, taktika, csapatépítés - ez mind jellemzi az új pályát Debrecenben!
  Debrecen, egész évben nyitva

 • New Orleans Jazz Fesztivál

  New Orleans Jazz Fesztivál

  A programsorozat júliusi nagy rendezvénye a Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál, mely napjainkra Magyarország egyik legnagyobb tradicionális jazz eseményévé nőtte ki magát. Az ország minden tájáról ideérkező zenekarok a gipsy swingtől a ragtime-on át a dixielandig képviseltetik magukat, s mutatják be egyúttal a műfaj sokszínűségét.
  Siófok, 2018. július 12 - 15.

 • Ütős Fesztivál

  Ütős Fesztivál

  2018-ban harmadszor rendezzük meg a Velencei-tavi ÜTŐS FESZTIVÁLT az agárdi szabadstrand területén. A "BENNED DOBBAN" jegyében pár nap bulit akarunk, fergeteget, ritmust, mosolyt. Programunkhoz olyan fellépőket, programelemeket kerestünk, akik ÜTŐS (és persze minden más) hangszereikkel több generációhoz szólnak, magas szinten, színesen művelik stílusukat.
  Agárd, 2018. július 20 - 22.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu