x
 • Programok

 • Szent Iván éj a Diósgyőri várban

  Szent Iván éj a Diósgyőri várban

  Az év legrövidebb éjszakáján, ismét titkokról mesél a vár; ezúttal a középkori párválasztás örömeiről és keserveiről. Június 23-án a várudvaron gólyalábas komédiások és levegőakrobaták vidámítják majd a vendégeket.
  Miskolc, 2018. június 24.

 • 36. Lidl Balaton-átúszás

  36. Lidl Balaton-átúszás

  A Balaton-átúszás hazánk ikonikus sporteseménye. A mezőny hagyományosan az északi partról úszik a délire, Révfülöpről indulva egy 5,2 km-es távot megtéve érkezik Balatonboglárra.
  Révfülöp, 2018. június 30.

 • Gyulai Végvári Napok

  Gyulai Végvári Napok

  Gyulai Végvári Napok 2018. július 27-29. között a Gyulai várban. A három nap során megelevenedik a török kori Gyula hangulata. Megismerhetjük a végvári vitézek életét, csatajeleneteken keresztül felidézzük a kor harci szellemét.
  Gyula, 2018. július 27 - 29.

 • Balatonszárszói Sárkányfesztivál

  Balatonszárszói Sárkányfesztivál

  Az immár 8. alkalommal megrendezésre kerülő Sárkányfesztiválra sok szeretettel és színes programokkal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt a Csukás Színház.
  Balatonszárszó, 2018. július 28 - augusztus 5.

 • Barokk Esküvő

  Barokk Esküvő

  A rendezvénysorozat pénteken este jelmezes felvonulással kezdődik, mely a menyasszonynak szóló szerenádra toborozza az érdeklődőket. Szombaton és vasárnap jelmezes pantomimesek, zenészek, táncosok járják a belvárost. A gyermekprogramok és kirakodóvásár mellett a fő helyszínen, a Széchenyi téri színpadon koncerteket hallgathat a közönség.
  Győr, 2018. augusztus 10 - 12.

 • Kölyök Fesztivál a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben

  Kölyök Fesztivál a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben

  Igazi családi fesztivál várja a családokat, gyerekeket csupa izgalmas programmal, sztárfellépőkkel Tiszakécskén a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Minden kis lurkót és családját szeretettel várjuk a Kölyök Fesztiválon!
  Tiszakécske, 2018. július 7 - 8.

 • Rozé Fesztivál

  Rozé Fesztivál

  Rozé színbe öltözik Villány július 13-15-én, hogy az országban egyedülálló módon ünnepelje a rozé borokat.
  Villány, 2018. július 11 - 15.

 • Szamárfül Fesztivál

  Szamárfül Fesztivál

  A pécsiek népszerű gyerekfesztiválját az idén is szamárság lenne kihagyni! A hagyományos szünidő-búcsúztató rendezvény középpontjában a gyermekek, az önfeledt közös játék és szórakozás áll.
  Pécs, 2018. augusztus 17 - 19.

 • Vasszamarak Fesztivál

  Vasszamarak Fesztivál

  Júniusban újra Vasszamarak Fesztivál Tápióságon! Június 21-24 között, idén immár 5. alkalommal rendezik meg a nagysikerű Vasszamarak Fesztivált.
  Tápióság, 2018. június 21 - 24.

 • Campus Fesztivál

  Campus Fesztivál

  Az ország egyik legnagyobb nyári könnyűzenei rendezvényén a jubileumhoz méltó kínálattal várják az érdeklődőket – 17 helyszínen 500-nál is több program közül válogathatnak majd a fesztiválozók.
  Debrecen, 2018. július 18 - 22.

 • SzamosFeszt

  SzamosFeszt

  Adj' Isten Szatmárban! - hallhatjuk falu szerte a településen. Aki szereti a népzenét, a táncot, a gasztronómiát, a túrázást, a lovas, gyermek és családi programokat, azoknak ezen a hétvégén Cégénydányádon a helyük.
  Cégénydányád, 2018. június 30 - július 1.

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu