x

Extra tippek

Lábfrissítés: legjobb a mentás, citromos vagy sós lábfürdő, és azt követően habkővel dörzsölje le a bőrkeményedést, végül sarokbalzsammal masszírozza be a lábat.

Bőrfrissítés: tegyen fel egy gyümölcssavas maszkot, majd mossa le langyos vízzel a bőrt, s kenje be vékonyan A-, E- és Q10-vitaminos vagy a bőrtípusához illő arckrémmel.

Masszázs és testápolás: a serkentő adalékanyagokkal elkészített fürdő gyorsan ismét fitté tesz, a fürdő előtti száraz testledörzsölés elősegíti a hatást, és legyalulja az elszarusodott hámréteget.

Bársonyos kezek: ajánlatos a kezeket valamilyen kézkrémmel esténként rendszeresen bekenni, ez megvédi a bőrt a kiszáradástól. A hatás a bekent kézre húzott műanyag vagy cérnakesztyűvel fokozható.

Arcápoló maszk: a száraz, pikkelyes, gyulladt és fakó bőrt felüdíti. Eltünteti a baktériumokat és a felesleges faggyút, mielőtt eltömítenék a pórusokat. Amelyik kovaföldet vagy körömvirágot is tartalmaz, megnyugtatja a borotválkozás által igénybevett bőrt.

Heti egyszer hosszabb testkozmetika: szánjon időt a feje búbjától a kisujja hegyéig egy alapos ápolási programra! Jelentősen javítja közérzetét és önbizalmát is.

Mélytisztítás: a férfiak számára a tisztítótejjel, tisztítógéllel vagy peelinggel történő "egyszerű bőrtisztítás" szinte ismeretlen. A legtöbben csak sampont, tusgélt vagy szappant használnak -az eredmény: száraz, hámló és gyulladt bőr, korai ráncosodás.

Alakformálás férfiaknak: ha a súllyal gond van, ma már a férfiak is hajlandók az úszóöv és a sörhas ellen harcolni. Az erősítéstől a kocogásig: dúl a fitneszmánia a férfiak között is. Ha többre nincs is ideje, heti 3-szor fél órán át kocogjon legalább!