x

Teszteld magad!

A hiúság fél egészség. A hiúság olyan jó tulajdonság, amit sokszor kamatoztatni lehet, mert minél hiúbb vagy, annál inkább odafigyelsz, mi kerül az asztalra, és a nap melyik szakában. Tetszeni akarsz magadnak és másoknak, ezért eljársz a konditerembe, vagy a mozgásnak más formáját veszed igénybe.

Tesztösszeállításunkban olyan kérdéseket teszünk fel, amelyre ha őszintén válaszolsz, megtudhatod valójában mennyire felelsz meg a magadban kialakított belső képednek.

Kérdések, amiket nem teszel fel

Vannak kérdések, melyeket soha nem teszünk fel magunknak, mert nem is gondolunk rá, hogy az ezekre adott válaszokból bármi kiderülhet. Pedig a szakértők a megmondhatói, hogy a jól irányzott kérdésekkel milyen mélységekig lehet eljutni a személyiség megismerésében. Mi most nem a mélyben kutatunk, egyszerűen a hölgyeknek segítünk a számukra előnyös megjelenés elérésében. Vigyázat, hogy őszinte képet kapjunk, őszintén kell válaszolnunk.

Képalkotó válaszok

Bizonyos kérdéskört körbejárva képet kapunk önmagunkról. Vallomás ez, amely elárulja, milyenek vagyunk, hogyan vélekedünk másokról, a világró,l és hol van benne a helyünk. Félig játék ez, de érdemes odafigyelni rá. Így soha nem történhet meg velünk, hogy az új módi szerint öltözve a rövidnadrágból, mini szoknyából, vagy a nagyon menő sortból kivillannak letornázásra kívánkozó súlyfeleslegeink, amelyektől kikerekedhetnek a kiváncsi tekintetek. Válaszaid értékeléséhez számold össze, hogy melyik betűből volt a legtöbb.

KATTINTS, ÉS TÖLTSD KI A TESZTET!

Győri Anna