Szállás árak Mika Vendégház

Mika Vendégház

Címlap » Bük » Büki szállások » Mika Vendégház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kert (kerti grill, bográcsozási lehetőség), Gyermekjátszótér (mászóka és hinta, homokozó), Zárt parkoló
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV
  • Szépség szolgáltatások
    Masszázs (térítés ellenében)
  • Sport szolgáltatások
    Asztalitenisz, Biliárd, Darts (csocsó, tollaslabda, testépítőgép)

Mika Vendégház

Vendégházunk Bük egyik csendes utcájában található. Családias, gondozott, szép környezetben várjuk pihenni, felfrissülni vágyó vendégeinket.

Mind az 5 szobánk kellemes színvilágú, tágas, (pótágyazható ), kábel TV-vel, zuhanyzóval és WC-vel ellátott. Egy jól felszerelt konyha áll az Önök rendelkezésére. Vendégeink a nappaliban és a kert pavilonja alatt szórakozhatnak illetve pihenhetnek a napozóágyakon.

Számos játékot, szolgáltatást kínálunk gyermekek és felnőttek részére.

Szíves figyelmükbe ajánljuk a nálunk üzemelő masszázsszalonunkat (frissítő, talp és nyirok masszázs, Bioptron fényterápiás kezelés)

Gépkocsik a belső, zárt udvarunkban parkolhatnak.

Vendégházunk a Büki Szobakiadók Szövetségének tagja, mely számos (2% - 15%) kedvezményt biztosít vendégeink részére (vásárlás, étkezés, fodrászat, fogászat stb.)

Szeretettel várjuk Bükön, a Mika vendégházban!


Bük és környéke

Bük:

A több mint 3000 lakosú Bük Vas megye észak-nyugati részén fekszik az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál. Zöldövezetével, virágos, fás utcáival kellemes klímájával hívogatja a látogatókat. Bük nevét gyógyfürdője tette világhírűvé.

A Büki Gyógyfürdő - hasonlóan Nyugat-Magyarország számos más fürdőjéhez - az 50-es években végzett kőolajkutató fúrásoknak köszönheti létét: kőolajat kerestek, helyette azonban forró vizet találtak a kutatók.

1957 őszén nagy nyomású vízoszlop tört 1282 méteres mélységből 55 fokos hőmérséklettel a felszínre. A kutat azonnal lezárták, majd a betondugót 1960-ban eltávolították. 1962. augusztusában nyitották meg a fürdő első medencéjét, amely ma is üzemel.

A büki hévíz 1965 óta minősített gyógyvíz, a fürdőt 1973-ban nyilvánították gyógyfürdővé, 1979-ben országos jelentőségű gyógyhellyé.

Napjainkban a Büki Gyógyfürdő az ország második legnagyobb gyógyfürdője, minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 27 medencével várja a fürdőzni vágyókat. A fedett és a strandfürdő gyógy-, termál- és ivóvizes medencéi több, mint 5000 m2 vízfelülettel, egész évben várják az idelátogatókat. Fürdő a fürdőben a Rekreációs Park, ahol négy rekeszes élményelemekkel ellátott medence csábít. Ezen kívül a Park kínálatában megtalálhatók a vadvízi csatorna, a pezsgőágy, valamint egyéb vízi attrakciók kicsiknek és nagyoknak. 2007 márciusában négypályás csúszdakomplexummal gazdagodott a büki strand. A rendszer egyik különlegessége az úgynevezett hagymacsúszda - amiből Magyarországon összesen három van -, a másik pedig az, hogy a csúszdák használata ingyenes.

kedvezmények
Gyerekek    

6 éves kor alatt a szállás ingyenes.
6-12 éves kor között a szállás árából 50% kedvezményt biztosítunk.
12-14 éves kor között a szállás árából 30 % kedvezményt biztosítunk.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Bük
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Vendégház
  • CÍM
    9737 Bük, Szabadság utca 11.
További találatok: | | | | |
További találatok: |
Település ismertető
  • Bük

    A mintegy 3400 lakosú Bük város Vas megye északnyugati részén, az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál ta...