x

Városi strand - Ajka

Látnivalók

Városi strand - Ajka

Ajkán, a 8-as számú főúthoz közel, a Balatontól 40 km-re, a Bakony varázslatos erdőségei között található a város strandfürdője. A Városliget csodás zöldjében, 4 hektáron elterülő, megújult, izgalmas, vízi elemekben gazdag élményfürdő, kemping, valamint fedett uszoda várja a pihenni vágyókat a megyében a legkedvezőbb áron.

A 2006-ban felújított fürdő az elmúlt évek fejlesztései során valódi élményparadicsommá nőtte ki magát. 1700 m2 vízfelülettel, 6 élménymedencével, napozóterasszal, játszótérrel, sportolási lehetőséggel, hétvégi animációs programokkal, különböző témájú rendezvényekkel, gasztronómiai kalandozásokkal kínál kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget vendégeinek.

A család minden tagja felüdülhet a parkosított környezetben, élvezve a kül- és beltéri, a csúszdás, valamint élményelemekkel felszerelt medencék adta szórakozást, kikapcsolódást, s mindez egyetlen fürdőbelépővel vehető igénybe.

Az élményfürdő melletti zöld övezetben 2 hektáron elterülő 2 csillagos kemping, árnyas és napsütötte helyen kiépített lakókocsi-, sátor helyekkel, fűthető faházakkal, komfortos vizesblokkal, ápolt környezetben várja a fürdőzés után megfáradt vendégeit.
Étkezési lehetőséget a strand területén számos büfé és fagylaltozó, a közelben több színvonalas vendéglő és bevásárlóközpont kínál.

Az uszoda és a kemping egész évben, az élményfürdő pedig szezonálisan üzemel, melyről honlapunkon folyamatosan tájékozódhat.