Strandfürdő - Szentes

látnivalók Szentesen

Strandfürdő - Szentes

align=left A Szentesi Üdülőközpont kellemes környezetben, számos kikapcsolódási lehetőséggel várja vendégeit. A pihenést kedvelők termálmedencéket (élményelemekkel), szaunát, pezsgőfürdőt, a sportolni vágyók úszómedencéket és csúszdákat vehetnek igénybe. A csúszdaparkban a családi csúszda mellett, kamikáze- és anakonda csúszda várja a szórakozni vágyókat.

A kisebb gyermekek részére két gyermekmedence csúszdával, pezsgőfürdővel és csobogóval nyújt igazi kikapcsolódást. A Strandfürdőt körülölelő Kurca folyócskán pedig vízibiciklizésre, csónakázásra és kajak-kenuzásra nyílik lehetőség. A csodálatos idilli környezet, a sokszínű szolgáltatások az egész generáció felfrissülését teszik lehetővé.

align=right A strandfürdő az év minden napján várja a látogatókat. A téli szezonban kupolasátorral fedett sport és tanmedence ad lehetőséget a vízi sportok kedvelőinek a sportolásra. A fürdő területén kialakított büfé sor, gazdag étel-, és ital választékkal, fedett fogyasztótérrel színvonalas étkezési lehetőség biztosít.
Település ismertető
  • Szentes

    Szentes város Magyarország dél-alföldi régiójában, azon belül Csongrád megyében, a Tisza és a Hármas-Körös...

Szállások Szentesen



és környékén