Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő - Sárvár

látnivalók Sárváron

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő - Sárvár

Sárvár legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz, amely megalapozta a ma látható fejlődést. Sárvár környékén 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel.

align= left A nyugat-magyarországi hangulatos, látnivalókban gazdag, gyógyvizéről ismert kisvárosban, Sárváron, az ország egyik legnagyobb fürdőberuházásaként, 2002. decemberében nemzetközi színvonalú gyógyfürdő nyitotta meg kapuit.

A szolgáltatás magas színvonalát tükrözi, hogy az Európai Királyi Fürdők Szövetsége (Royal Spas of Europe) 2004. novemberétől Sárvárt tagjai közé választotta. A megtisztelő címet Európában eddig mindössze 10 fürdőváros nyerte el, nyolc különböző európai országból. A szövetség tagjai közé kizárólag olyan fürdővárosokat vesz fel, melyek királyi kötődése igazolható, valamint kiemelkedően magas színvonalú fürdőt üzemeltet. A tagoknak magas minőségi követelményeknek kell megfelelniük a gyógyászat, a wellness, a szállodák, az infrastruktúra és a kulturális események területén.

align= right Az egyedülálló kínálatnak, valamint a szolgáltatás kiemelkedően magas színvonalának elismeréseként a fürdő a Magyar Wellness Társaság nívódíját is elnyerte. A legmodernebb és legújabb koncepciók szerint megvalósított létesítmény nettó alapterülete 13.400 m2. A fürdő és a hozzá tartozó park összességében mintegy 55.000 m2 alapterületen helyezkedik el. A több mint 3600 m2 vízterületen minden generáció megtalálhatja a számára legvonzóbb fürdőzési formát.
align= left Cím: Sárvár, Vadkerti u. 1.
Tel.: 95/523-600
Nyitva tartás:
Fürdő: 8h - 22h
Szauna: 8h - 21.30
Fitness: 8h - 21h
Település ismertető
  • Sárvár

    Sárvár nagy múltú nyugat-dunántúli kisváros, amely a Vas megye földrajzi tengelyét képező Rába folyó két p...

Szállások Sárváron



és környékén