x

Balatongyörök - községi strand -

Látnivalók

Balatongyörök - községi strand -

A kiváló adottságokkal rendelkező strandon évek óta szervezett szörf és vitorlásoktatás folyik. Strandi adottságok: gyermek medence, csúszda, röplabdapálya,futball, tenisz, szörf, csónak, vízibicikli kölcsönzés, gyermek animáció.

A vízi sportok és a fürdőzés, napozás kedvelői a strandon a megszokott élvezetek mellett az egyik legszebb panorámával is gazdagodhatnak, hiszen csodás kilátás nyílik Balatongyörök strandjáról a Szigligeti öbölre, a Badacsonyra.

A kisgyermekes szülőknek sem kell aggódniuk, hogy kicsinyeiket bármi baj érheti a tóban, hiszen a strand gyermekmedencéjében szabadon hancúrozhatnak a legkisebbek is, s ha a fürdőzést már megunták, a hűs lombok alatti játszótéren élvezhetik tovább a nyaralást.

Hogy a szülők is pihenhessenek, a strandon már több éve működik gyermek animáció, melynek keretében sportvetélkedőkön, csoportos játékokon, kézügyességi foglalkozáson és számos más kellemes elfoglaltságon vehetnek részt a kicsik. A nagyobb gyermekek már a vízicsúszdában is örömüket lelik, de működik a strandon kajak, szörf és vízibicikli kölcsönzés, szörfoktatás és vitorlásoktatás is, ahol a bátrabbak és aktív pihenésre vágyók is kipróbálhatják magukat. Nézőként pedig már 2004 óta szurkolhatnak a nemzetközi szörfbajnokság résztvevőinek.