Aquaréna mogyoródi vízipark - Budapest

látnivalók Budapesten

Aquaréna mogyoródi vízipark - Budapest

align=left A park 11,5 hektáron, gyönyörű környezetben, a Hungaroring szomszédságában található. Az M3 autópályáról a park egésze belátható, így az ide érkező vendégek már messziről megismerkedhetnek a létesítmény csúszdáival, látványosságaival.

A helyszín a vízipark számára ideális: a dombos vidék adottságait kihasználva a csúszdák nem magas acélszerkezetekre épülnek, hanem belesimulnak a domboldal lankáiba. A csúszdák néhány helyen bevágnak a föld mélyébe, belső kiképzésük folytán ezeken a helyeken különleges látványosságok gyönyörködtetik a szemet.

align=right A park egyik fő attrakciója egy sziget körül kanyargó lassú folyó, mely egy tavas barlangot képezve hömpölyög tovább. A Kék Barlang sejtelmes fényeivel a Capri szigetén található természeti képződményt idézi. A barlang feletti sziklákról a három méter mély akrobata medencébe ugranak a merész vállalkozók.

A park területén a csúszdákon és a medencéken kívül helyet kap számos vendéglátóhely, üzlet, sportpálya, különbözõ rendezvényterületek, sörsátor. A parkhoz kapcsolódik egy 600 férőhelyes parkoló és egy 180 lakóautót, lakókocsit befogadó kemping.

Cím:
Mogyorod, Vízipark út 1.
Telefon: 06 28 541 100
Nyitvatartás: május 23.–augusztus 31.: 9–19h
Település ismertető
  • Budapest

    Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja...

Szállások Budapesten



és környékén