Agárdi Gyógy- és termálfürdő

látnivalók Agárdon

Agárdi Gyógy- és termálfürdő



A város legfőbb vonzereje – a strandokon kívül – a gyógyhatású termálvíz. Az agárdi Bika-völgyben található az Agárdi Gyógy- és termálfürdő.

Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.
Kültéri medence
Mintegy 9 ha ligetes területen található a 300m³-es nyitott termálvizes medence, mely télen-nyáron várja a vendégeket!

Nagy fedett gyógymedence
Az 1000m mélyről feltörő, 58°C- ról 36-37°C-ra visszahűtött, ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz, kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumás panaszok, kopások és nőgyógyászai problémák kezelésére, gyógyítására.
Élménymedence
A medence fekvő és álló élményelemekkel, vízkésekkel, gejzírekkel, leválasztott gyermekpancsolóval garantálja a wellness érzését.
Gyermek medence - játszóház
Az élménymedencével egybekötött gyermekpancsoló csúszdával, gombazuhataggal és vidám játékelemekkel várja a kicsiket.
Gyógytorna medence
A vízben a kötött ízületek átmozgatása könnyebb, fájdalommentesebb!
Gyógyászat
A fürdő emeletén a Thermagárd Eü. És Szolg. Kft. biztosítja a reumatológiai rendelést, a fizikoterápiás kezeléseket és a szárazföldi gyógytornát. A fürdő területén teljes körű balneológiai szolgáltatás működik.
Szaunafelöntések
A szaunafelöntés egy különleges szertartás, mikor a szaunamester meglocsolja a szaunaköveket (általában valamilyen kellemes illóolajos vízzel) és közben egy különleges legyezési technikával eltávolítja a szaunázót körülvevő izolációs réteget. Ezzel elérve egy nagyon jó érzést, testi-lelki felüdülést nyújt a résztvevőknek.
Település ismertető
  • Agárd

    Agárd a Velencei-tó legrégibb és talán legismertebb üdülőhelye, kertvárosi hangulatú üdülő- és szabadidős...

Szállások Agárdon



és környékén