x

Új magyar honlap Nagyszebenről, Európa kulturális fővárosáról

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Új magyar honlap Nagyszebenről, Európa kulturális fővárosáról

Feltöltve: 2007-05-08

Elindult Európa ez évi erdélyi kulturális fővárosának új magyar internetes portálja.

Elindult Európa ezévi erdélyi kulturális fővárosának új magyar internetes portálja, a nagyszeben.lap.hu.

A "szász sasfészekként" is emlegetett Szeben Startlapos oldalának feladata, hogy az egybegyűjtött minőségi internetes oldalakkal felhívja a figyelmet Kelet-Közép Európa egyik legfejlettebb városára és a hajdan többnyire luxemburgi eredetű szászok lakta környékére.

A Nagyszeben.lap.hu egyben az első erdélyi szász vonatkozású honoldal a Startlap internetes linkgyűjteményei között, amilyen például a nagyvarad.lap.hu, az erdelyiszigethegyseg.lap.hu vagy éppen a bihar.lap.hu. A weblapon teret kapnak a szebeni média, az ottani civil szervezetek, cégek, egyházak, kulturális intézmények honlapcímei, és kiemelt helyen szerepelnek a környék turizmusával, a szebeni vendéglátóegységekkel, valamint programajánlókkal foglalkozó netlapok is. A hasznos linkek gyűjtésén túl a portál képet ad a dél-erdélyi erődtemplomok és a szász diaszpóra weblapjairól is, de hírlevél és fórum is fogadja az ide látogató internetezőket.

Ha valaki ismer olyan Nagyszebenhez, illetve környékéhez kapcsolódó internetes honlapot, amely nem szerepel a gyűjteményben, az jelezheti azt a szerkesztőnek a linkajánló fülre kattintva.


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu