" /> " />
x

Családbarát Burgenland

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Családbarát Burgenland

Feltöltve: 2008-09-29

Burgenland a legjobb úton halad, hogy célját elérje, és az elsőszámú „Családi üdülő célpont" címet megszerezze Ausztriában.

Hogy ezt megvalósíthassák négy kiváló szálloda egyesült a régióban: a lutzmannsburgi Sonnentherme és a Hotel Sonnenpark, a Reiter’s Burgenland Resort Bad Tatzmannsdorfban, valamint a Golf- és Thermenresort Stegersbachban megalapították a „Burgenland – a legjobb családi üdülés” mottó alatt a „Best for Family“ kínálatot.

Mindhárom szálloda-és fürdőkomplexum egész éves programot kínál különösen a gyermekes családoknak, így a szülők a keresés során családra szabott üdülések között választhatnak.

Mivel a mai világban a szülők csak ritkán tudnak egy időben szabadságra menni, a Bad Tatzmannsdorf-i Reiter’s Avance Hotel szeptembertől attraktív „Szingli gyermekkel“-ajánlatokkal várja a vendégeket. A Hotel Sonnenpark is speciális „Mama-Baby-csomagot“ állított össze. A Termál- és Golfhotel Stegersbachban mindenkit ámulatba ejt az új fürdőrészleg, amely Aqua-Splash, Noé Bárkája és Vulkano vízi attrakcióival, időjárástól függetlenül hatalmas élményt nyújt a kicsik és a nagyok számára egyaránt.

Makk egészségesen kezdődik az ősz a lutzmannsburgi Hotel Sonnenparkban: „Tarts velünk, és legyél fitt!“ mottóval „Makk egészséges napok“ zajlanak itt, vagyis Sunny Bunny a szálloda kabalafigurája játékosan mutatja be a gyerekeknek, milyen fontos az egészséges életmód.A program során nem csak az egészséges ételekről és főzésről beszélnek, de az olimpikon és országos bajnok műugró Marion Reff „vízibolha“ névre keresztelt mozgásprogrammal teszi még hasznosabbá az ott töltött napokat.