x

A Sex Pistols jön a Szigetre

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

A Sex Pistols jön a Szigetre

Feltöltve: 2008-03-07

Minden idők legnagyobb hatású punkzenekara, az 1975-ben alakult Sex Pistols a 2008-as Szigeten mutatkozik be először Magyarországon.

Minden idők legnagyobb hatású punkzenekara, az 1975-ben alakult - eredeti felállású - Johnny Rotten, Glen Matlock, Steve Jones és Paul Cook alkotta formáció, a Sex Pistols a 2008-as Szigeten mutatkozik be először Magyarországon. A napokban vált az is biztossá, hogy az Iron Maiden koncertet a Maiden-basszusgitáros-főnök Steve Harris lánya, Lauren Harris és zenekara vezeti fel a Nagyszínpadon. Szintén mostanra mondott igent a szervezőknek kortárs popszíntér egyik leginkább respektált énekes előadónője, az underground díva, Róisín Murphy, aki a késő-délutáni sávban lép a Nagyszínpadra és napjaink brit gitárzenei felhozatalának egyik legsikeresebb csapata, a Kaiser Chiefs, őket a koraesti sávban láthatja majd a közönség.

Az idei Szigetre a bérletek május 15-ig a tavalyi elővételes áron kaphatók – a „hazamenős” 25 000, „ottalvós” 30 000 forintért (május 15. után a „hazamenős” 30 000, az „ottalvós” 37 500 forint lesz). A „hazamenős” bérlet 5 napra (augusztus 13-18.) szól, a aki „ottalvós” bérletet vásárol, az bebiztosította magát a nulladik napi Iron Maiden koncertre is. A nulladik és egyéb napokra már kaphatók napijegyek is – szintén a tavalyi – 8 000 forintos áron.