Szállás árak Ezüstfenyő Turistaszálló

Ezüstfenyő Turistaszálló

Címlap » Halimba » Halimbai szállások » Ezüstfenyő Turistaszálló » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Hegyvidéken
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kert (parkoló, kerti grillezési és bográcsozási lehetőség)
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (ágynemű, jól felszerelt konyha, négy vizesblokk és közösségi helyiség - Tv, DVD lejátszó)

Ezüstfenyő Turistaszálló

Oldalunk azoknak szól, akik az egyszerű természetjáráson túl tartalmas, ismeretekkel gazdagító aktív szabadidős időtöltésre vágynak. Bemutatjuk a Déli-Bakony gyógynövényeinek, ásványkincseinek, természeti képződményeinek sokszínű világát, mindezekhez igényes, mégis megfizethető szálláshellyel, jól képzett túravezetőkkel, előadókkal valamint népszerű egyéb programokkal állunk az egyénileg, vagy csoportosan érkező vendégek rendelkezésére.

Férőhelyek száma: 35 fő (+5 pótágy)

Egész éves nyitva tartás!

Elhelyezés: kőházban 2-4-6 fős szobában, egyes és emeletes ágyakban (ágyneműt biztosítunk). Két jól felszerelt konyha, négy vizesblokk és közösségi helyiség (Tv, DVD lejátszó) szolgálja vendégeink kényelmét. Kisgyermekkel érkezők számára bababarát szoba. Az udvarban parkoló, kerti grillezési és bográcsozási lehetőség.

Árak: 2 500 Ft / fő / éj
fűtési idényben +500 Ft / fő / éj +200 Ft IFA / éj

Csoportoknak 20 fő felett: 2 000 Ft / fő / éj

20 gyerekenként 1 felnőtt szállása ingyenes!
A további kedvezményekhez kérjen egyedi árajánlatot!

Szállás és programok együtt!

Kiemelt programajánlatunk a Geo- és a gyógynövény-turizmus, melyeket a GEOLINO Természetbarát Egyesület égisze alatt bonyolítunk vendégeink, csoportjaink és a táborozó gyerekek részére. Jól képzett, szakmai ismeretekkel rendelkező túravezetőnk gondoskodik arról, hogy hangulatos sétáink során a látnivalók mellett észrevétlenül szerezhessünk sok érdekes és hasznos tudnivalót a természet csodáiról, és a föld mélyének titkairól.

Jól bevált, kipróbált útvonalakon kirándulva, egyedülálló élményben lehet részünk. Betekintést nyerhetünk a vadregényes Bakony állat és növényvilágába, megismerkedhetünk a gyógynövények áldásos hatásaival is.

Geo-túráink során minden látogatónkat lenyűgöző sziklaalakzatokat, barlangokat, védett egykori bauxitfeltásokat keresünk fel.

Hagyományos programlehetőségek:

A szállás mellett füves focipálya, ping-pong asztal, tollas-labda, cso-csó asztal és más sport és társasjáték lehetőségek. Közvetlenül a szálló mellet lovas udvar, 1000 m-re halastó, számos bakonyi túraútvonal.

Előre egyeztetett időben, kézi üveghuta (üvegfújás) gyárlátogatást, kovácsmesterség bemutatót, különféle kézműves foglalkozást szervezünk.

A faluházban gyógynövény tankert és emlékház, bányászati múzeum és az udvaron kemencében kenyér, kenyérlángos sütés. Étkező társalgó.

kedvezmények
Csoport    20 fő felett az ár 2 000 Ft / fő / éj

20 gyerekenként 1 felnőtt szállása ingyenes!

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Hegyvidék
  • TELEPÜLÉS
    Halimba
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Turistaszállás
  • CÍM
    8452 Halimba, Kossuth u. 99.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Halimba

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...