A családi birtok szőlőterületei a borvidék villányi termelési körzetében találhatóak. A legjobb dűlőkben helyezkednek el, a Jammertalban, a Sterntalban, az Ördögárokban, a Remetében, a Kopáron és a Várerdőben.
Az itt termelt szőlőkből erős terméskorlátozással, korszerű pincészetben születnek hazai és nemzetközi versenyeken díjazott boraik: Olaszrizling, Portugieser, Kékfrankos, Kadarka, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot fajták, valamint ezek házasított változatai, a Rosé Cuvée, Immortal Cuvée, Régimódi Cuvée, Lucia, Cuvée Carissimae, Grande Sélection.
A feldolgozó és a pince építése 1993-ban kezdődött, és több lépésben alakult ki a mai nagysága és szerkezete. Az épület végső formáját Viczencz Ottó építész alakította ki. Főbb egységei: erjesztőtér, boltíves ászok pince, légkondicionált barrique pince, palackozó, készáruraktár, borkóstolóhelység, terasz.
A pincészet számos nemzetközi borverseny kitüntetésével büszkélkedhet. A borok Magyarországon elsősorban a vendéglátásban és vinotékákban kerülnek forgalomba, az export Japánba, Angliába, Hollandiába, Németországba, Ausztriába, és Svájcba történik.
A Tiffán Pincészet arra is felkészült, hogy a látogatókat borkóstolóval, meleg és hideg étellel, különféle műsoros estekkel fogadhassa, és természetesen borvásárlásra is van lehetőség.