x

szállás, Szigliget, , Szent Antal Pince

Szent Antal Pince

Szigliget -

Nagyításhoz kattintson a képre!

Szent Antal Pince

A várhegy szomszédságában található Antalhegy egyetlen pincéje 1887-ben épült, mely száz év elteltével romos állapotban került a család birtokába. Felújítás után hosszú ideig bor tárolására szolgált, majd 1999-ben - élve a környezet adta lehetőségekkel - megnyitották pincészetüket a borkedvelő ínyencek és megpihenni vágyó turisták számára.

Borkóstoló, hidegtál, sajttál
Előzetes bejelentkezés esetén: kemencés sült kérhető

Szigliget a Tapolcai-medence déli részének egyik legszebb és leglátogatottabb kirándulóhelye, a badacsonyi borvidék része. A kis falu és a tanúhegyek között tornyosuló középkori vár mindig is kedvelt uticélja volt a kirándulóknak. A vidék jellegzetes őshonos szőlőfajtái az egyedülálló természeti adottságoknak köszönhetően váltak híressé.

A családi pincészetben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borokkal várják a vendégeket.

A vendégeket borkóstolóval fogadják, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják az ide látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadják a vendégeket.

Vendégeiket borkóstolóval fogadják, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzájuk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadnak vendégeket.

Elérhetőségek:
Cseh Judit +36302673093
Szántó Zsolt +36302042590

Boraik:
Olaszrizling, Szürkebarát, Ottonel Muskotály, Vulcanus, Kéknyelű, Furmint, Zeus, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Kékfrankos.
étterem info