x

szállás, Mezőzombor, , Sárga Borház Étterem

Sárga Borház Étterem

Mezőzombor -

Nagyításhoz kattintson a képre!

Sárga Borház Étterem

A Sárga Borház a vidék talán legszebb borház épülete, a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült. Az étterem jó időben nyitott terasszal, egy bisztró hangulatú borozásra, kávézásra szánt külső teremmel, egy nyugodt, elegáns étkezésre szánt belső teremmel és egy 60 fő vendégül látására alkalmas gyönyörű különteremmel áll a vendégek rendelkezésére.

Az épület és a környezete a nagyszerű ebéden vagy vacsorán kívül kirándulásra, a tokaji borok készítésének felfedezésére csábít. Borok-falatkák menü kíséretében megkóstolhatják a Disznókő vagy más neves tokaji pincészetek borait. A különleges, egyedülállóan komplex borok és a friss alapanyagokból készített, kreatív ételek találkozása minden évszakban újabb felfedezésekre hívogatják az ínyenceket.

TOKAJ-HEGYALJA PIAC
A Tokaj-Hegyaljai Piacot – a mezőzombori önkormányzat támogatásával – a Disznókő Borászat előtt, a Sárga Borház parkolójában, havonta egyszer, minden hónap második vasárnapján 10-15 óra között tartjuk.

ESKÜVŐK
Számos olyan pillanat van életünkben, melyek egyszeriek, megismételhetetlenek, sokat jelentenek mindannyiunk számára, hiszen szívünkben készülünk rá, elképzeljük, megálmodjuk, olyannak amilyennek szeretnénk.

CÉGES RENDEZVÉNYEK
Tréningek, céges rendezvények, meetingek, céges bulik, sajtótájékoztatók, Üzleti rendezvények, konferenciák teljeskörű kivitelezését vállaljuk.

PIKNIK A KILÁTÓBAN
Különleges piknik kosarunkkal kezükben vendégeink ellátogathatnak a Disznókő-dűlőbe, sétálhatnak az ősi támfalak mentén, barangolhatnak a szőlőben, egy palack jó bor kíséretében.
étterem info
  • ÉTTEREM TÍPUSA:
  • TELEPÜLÉS
    Mezőzombor
  • CÍM
    Disznókő dűlő, 37-es főút mellett
  • TELEFON
    47 369-029,
  • E-MAIL
    info@sargaborhaz.hu
  • HOMEPAGE
    sargaborhaz.hu
  • NYITVA TARTÁS