Ma 20 ha szőlőterülettel rendelkeznek, és a kereskedelmi forgalomban 1992 óta megtalálható boraiknak köszönhetően hírük messze túlnőtt borvidékük határain. Ültetvényeik, melyek a pincészet Iván-völgyi tetőn találhatón központja körül 2 km-es körben helyezkednek el, kivétel nélkül Szekszárd jó nevű dűlőiben találhatóak.
A klasszikus szekszárdi fajták, kadarka, kékfrankos mellett világfajtákkal is rendelkeznek, mint a cabernet franc, merlot, pinot noir, syrah, egyúttal pedig olyan különlegességeket is telepítettek, mint a dél-francia eredetű viognier és tannat, valamint az olasz sagrantino.
Boraikra kíváncsi vendégeiket az Iván-völgyi tetőre várják, ahonnan majd minden dűlőnkre rálátni. A présház és birtokközpont előtti teraszról elénk tárul az egész Sárköz és Gemenc. A völgyek felé fordulva kedvesen ölel a sok kis présházzal tarkított pannon táj.
Hitvallásuk, hogy minden hozzájuk látogatót személyesen lássanak vendégül. Igény szerint hideg és meleg ételekkel is szolgálnak, melyeket friss, helyi alapanyagokból készítenek. Előzetes, telefonon vagy e-mailen történő bejelentkezéssel 12, legfeljebb 25 főt tudnak fogadni, de jó időben 100 főt is vendégül tudnak látni teraszukon.