x

szállás, Siófok, , Egy Csipet Nádas

Egy Csipet Nádas

Siófok -

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egy Csipet Nádas

Egy hely ahol ki tudsz kapcsolni, ahol le tudod lassítani az időt és egy jó minőségű bor mellett könnyű, de gasztronómiailag kiváló ételeket tudsz fogyasztani madárcsicsergés mellett. Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek egy élménnyel gazdagodjanak.

Gasztronómiai szemléletünk közé tartozik, hogy magunk készítsük üdítőinket, a saját kertünkből szedjük salátáinkat melyeket a vendégeinknek kínálunk.
Bor kínálatunkban próbáltunk olyan borokat felsorakoztatni melyek körbe ölelik Magyarország nemesebb bortermelő vidékeit.
Filozófiánk szerint a vendéglátásnak a jól elkészített ételek mellett, ugyanolyan fontos része a hangulat, az élmény is. Ennek érdekében állandó étlapunk választékát, hétvégenként különleges ízekkel és élményekkel is gazdagítjuk. Tematikus gasztronómiai programokkal készülünk, melyre vendégszakácsokat hívunk meg.

Egy teljes hétvégét különböző gasztro-témáknak szentelünk, ahol a téma képviselőinek számító vendégszakácsok főszereplésével különleges gasztro-kalandokban lehet részünk. A legjobb falatokat a legjobbaktól kaphatjuk.

Úgy gondoljuk, hogy egy új gasztronómiai irányvonal jöhet létre azáltal, hogy úgy tesszük változatossá, élménydússá a kínálatunkat, hogy mindig más vendégszakács köré építjük fel gasztro programjainkat. A vendégszakácsok meghívásával a vendégeinknek nem kell több helyszínt felfedeznie, ha a különböző konyhák ételeit szeretnék megkóstolni.

Nálunk többféle ízvilág, többféle gasztro stílus is képviselteti magát a nyár folyamán.

Tartsatok velünk ebben a különleges gasztro-kalandozásban!
étterem info