Egy franciás-magyaros bistro-t álmodtunk meg, amelynek fúziós konyhája tradicionális magyar ételeket szerepeltet az évszakonként megújuló szűk étlapján, amelyek mind a modern konyhatechnológiák, mind a francia étkezési kultúra alkalmazása révén válik fúzióssá.
2008 novemberében nyitottunk meg a Képíró és Királyi Pál sarkán. Egy franciás-magyaros bistro-t álmodtunk meg, amelynek fúziós konyhája tradicionális magyar ételeket szerepeltet az évszakonként megújuló szűk étlapján, amelyek mind a modern konyhatechnológiák, mind a francia étkezési kultúra alkalmazása révén válik fúzióssá.
Rendszeresen szervezünk borvacsorákat,ahol neves borászokkal találkozhatnak kedves Vendégeink. Hétvégenként este jazz zenészek gondoskodnak a hangulatról. Chefünk, Ferencz Gábor, különleges és ötletgazdag ételkölteményei - éttermünket, méltán a legkifinomultabb konyhájával rendelkező éttermek sorába emelte rövid idő alatt.
Borainkat gondosan válogatjuk össze Önöknek, hogy minden ételhez tökéletesen párosított borral kedveskedhessünk. Látogassanak el hozzánk a Borssóba, legyenek részesei egy élménynek, amely a gasztronómia sava-borsa.