x

Többféle élmény egyetlen kirándulással

Dombóvári István szállodacápa

Többféle élmény egyetlen kirándulással

Érkezésünkkor mindössze két hete volt nyitva a szálloda, úgyhogy a tesztelés kifejezés egészen új értelmet nyert. Mivel a Szállodacápa szereti a kihívásokat, ezért jó alaposan kikémlelte a demjéni a Hotel Cascade Resort and Spa**** szállodát.

Nemcsak a hotel, de a környezete is frissen lett kialakítva, sőt még folyamatosan újul, szépül. A szálloda a Demjéni Gyógyfürdő és Aquapark közvetlen szomszédjában épült, úgyhogy egyetlen kirándulással azonnal többféle élményt kapunk, nem is beszélve a festői kilátásról. A terület ezen része szinte még érintetlen. Indításképpen egy hegyi séta a friss levegőn, és az egyébként is finom ebéd még jobban esik.


Jobban szétnézve a négycsillagos szállóktól elvárt színvonalat kapjuk, sőt talán még ennél többet is, hiszen itt nem tömegeket céloztak meg. Sokkal fontosabb szempont volt a családiasság és a kényelem, amit sikerült is megvalósítaniuk. A hely büszkesége a gyógyvíz, és a Magyarországon elsőként és eddig egyedülálló módon alkalmazott Terraké kezelés, melyet a négy őselem inspirált. Ha ott járunk, semmiképpen se hagyjuk ki a szauna-szeánszokat. A vérprofi szaunamester a szaunázás eddig teljesen új oldalát mutatja be, és mindennap szaunakapitányt avatnak. Elsősorban haladóknak javaslom, de a szaunázással éppen csak ismerkedők is élvezni fogják.


A szállodát nemsokára közvetlen folyosó fogja összekötni a demjéni termálfürdővel, valamint újabb szárnyak is épülnek, még több szobával. Szeptemberben pedig átadják a komplexumhoz tartozó egyedülálló barlangfürdőt is. A konyha világszínvonalú, az ételek finomak, a svédasztal kínálata mindig friss és bőséges. Arra is van lehetőségünk, hogy választott ételünket az étterem mellett található Bortrezorban fogyasszuk el, megannyi finom palack bor társaságában.

Tuti súgó:
A hotel ékességei a szobák, melyek három különböző stílusban pompáznak. A „Natural” szobák a friss levegőt és a természetességet, a „Rustic” szobák az erdők színeit és fényeit, míg az „Aqua” szobák a víz nyugalmát és éltető erejét szimbolizálják színeikben és berendezésükben is. Összességében mondhatjuk, hogy a demjéni Cascade Hotel Resort and Spa**** tökéletes élményt képes nyújtani, legyen szó akár egy család pihenéséről, a párkapcsolat megkoronázásáról vagy akár egy egyszerű, különösebb motiváció nélküli lazításról. Mindenképpen érdemes kipróbálni!
    • Bemutatkozás


      Falun született. Kisbabának olyan csúnya volt, hogy a szülei sokáig tanakodtak azon, hogy a gyerek helyett a nála sokkal jobban kinéző méhlepényt kellene hazavinni. Sokak szerint a mai napig nem lehet pontosan tudni hogyan is döntöttek végül a szülők. Ránézésre nem lehet megállapítani.

      Alacsony. Sokáig azt hitte, hogy ez az állapot változhat. Még egy OKJ-s „Legyünk magasabbak” tanfolyamot is elvégzett, de olyan magasan volt a tábla, hogy nem látta, így megbukott a vizsgán.

      Amorf. Hét évente testsúlyának felét leadja, majd újra felszedi. Ezzel mintegy híven demonstrálja a hét bő és a hét szűk esztendőt, amely már-már biblikus metafora.

      A szereplés számára terápia. Élvezi, hogy bámulhatja a nőket, akik az előadás alatt a zárt ajtók miatt nem tudnak tőle elmenekülni. Humora nehezen behatárolható, valahol a „ne már” és az „inkább hagyd abba” irányzatokat képviseli. Még nem olyan okos, hogy felérje ésszel, hogy mennyire buta.

      Valóra szeretné váltani az álmát. A forintját pedig euróra.