Szállás árak Appartment Pernull

Appartment Pernull

Címlap » Tröpolach » Tröpolach-i szállások » Appartment Pernull » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Hegyvidéken
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kutya, macska bevihető
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna
  • Sport szolgáltatások
    Asztalitenisz

Appartment Pernull

Távolság Budapesttől: 580 km
Távolság sípályáktól: 500 m (pályaszállás)

Ellátás: önellátás

Szállás szolgáltatásai: szauna, gyermekbarát szállás, családbarát szállás, síbuszmegálló a közelben, háziállat vihető

Síeljen Karintia legnagyobb, 110 km-es, hóbiztos prémium síterepén és válassza szállásául a vendégszeretetérõl híres családi vezetésû pályaszállást Tröpolachban. Az apartmanház csupán pár perc séta távolságra található a Nassfeldi sípályától, a Millenium Express sífelvonótól.

A házban 2-4-6-8 fõs hangulatos apartmanok várják a vendégeket. A hangulatos szállásnál szauna, szolárium, asztali tenisz áll a vendégek rendelkezésére. A ház közelében vásárlási lehetõség, bank, benzinkút, számos aprés ski lehetõség (Bären Hütte, a Carinzia hotel bárja, Cube hotel) is van, teljessé téve az itt tartózkodást.

Az apartmanok tökéletesen felszereltek, berendezésük a rengeteg faanyag miatt igazi alpesi-hegyi-ház hangulatú. A szállásnál elõzetes egyeztetés alapján reggeli is kérhetõ. Hogyha nem sétálna a sípályához, igénybe veheti az ingyenes síbuszt is, ami csupán 30 méterre áll meg a háztól!

Kifejezetten ajánlott szállás! A Nassfeldre érkezõ síelõk egyik kedvence a sípályák közelsége, a kényelmes apartmanok és a nagyon barátságos szállásadók miatt!

APARTMANOK önellátással már 21 eurótól foglalhatók:

2-4 fõs apartman (38 nm): Az emeleten található hangulatos apartmanban egy hálószoba és egy nappali található, kihúzható kanapéval. Az apartman szobáiban szép parketta van. A szoba mûholdas televízióval felszerelt. Kellemes, délre nézõ balkon is tartozik az apartmanhoz. A konyha tökéletesen felszerelt.

4 fõs apartman (55 nm): Az apartman a földszinten található. Kényelmes nappali-konyha, két hálószoba, elõszoba, fürdõszoba és külön wc tartozik az apartmanhoz. Kellemes, délre nézõ balkon is tartozik az apartmanhoz.

6 fõs apartman (65 nm): A barátságos apartman a 2. emeleten található. Nagy nappali-konyha, két hálószoba és egy szoba emeletes ágyakkal, valamint elõszoba, fürdõszoba, külön wc. Kellemes, délre nézõ balkon is tartozik az apartmanhoz.

8 fõs apartman (95 nm): Az 1. emeleten található igényes apartmanban négy különnyíló hálószoba áll a vendégek rendelkezésére. Két fürdõszoba, wc, mûholdas televízió. A négy szobából három franciaágyas, az egyikben pedig emeletes ágyak vannak. Nagy nappali-konyha, és délre nézõ erkély is tartozik az apartmanhoz.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Hegyvidék
  • TELEPÜLÉS
    Nassfeld - Tröpolach
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Apartmanház
  • CÍM
    9631 Nassfeld - Tröpolach, Tröpolach 117
További találatok: | | | | |